Werknemer

Welkom op deze pagina van onze website! Je zoekt dus werk? En wel in evenementenland? Prachtig!Als hierin gespecialiseerd uitzendburo werken wij uitsluitend voor opdrachtgevers die bezig zijn een publieksevenement te organiseren en bij de uitvoering daarvan mensen nodig hebben. Omdat wij een uitzendburo zijn zoeken wij geen zzp-ers. Mocht je zzp-er zijn en daarnaast in loondienst voor ons willen werken dan ben je uiteraard van harte welkom!

Wie kunnen wij gebruiken?
Dat draaien we eerst om: wij houden ons niet bezig met security en artiesten. Wel met al het ondersteunende personeel. Dus o.a.: geluidsmensen, lichtmensen, ground rigggers, stagehands, stagemanagers, runners, co├Árdinatoren, tentenbouwers, podiumbouwers, sjouwers, merchandiseverkopers, etcetera, etcetera.

Indien van toepassing verwachten wij dat je over de juiste papieren beschikt; zo niet, dan kunnen wij je in overleg helpen bij het behalen daarvan. Daarnaast vinden wij dat indien je geen ervaring hebt je wel gelegenheid moet hebben om ergens die ervaring op te doen. Dus ook dan ben je welkom.Wil je, op oproepbasis, werken in evenementenland? Bel of mail! Onze wereld van o.a. concerten in de Arena en in de Ziggo Dome, kleine en grote festivals maar ook beurzen en andere publieksevenementen gaat voor je open.

Inherent aan de branche geldt sterk dat je niet bang bent voor onregelmatige uren. Je bent naast flexibel zeker niet op je mondje gevallen, betrouwbaar en een teamplayer. Eigen vervoer is ook handig. Onze werktijden zijn 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag op locaties in het hele land.