Werkgever

Je bent bezig met iets leuks, denken wij zo. Je bezoekt immers onze website (dat vinden wij alvast leuk) en je hebt geklikt op de button Personeel Nodig?. De kans is dan groot dat je betrokken bent bij de organisatie van een concert, een festival of een ander publieksevenement.

Wij helpen je graag daarbij. Naast de activiteit op zich waar alles om draait heb je een aantal verschillende mensen nodig. Veel voorkomende zijn o.a.: geluidstechnici, lichttechnici, stagehands, stagemanagers, muntenverkopers, podium- of standbouwers en tentenbouwers.

En waar haal je die vandaan? En als je ze gevonden hebt, hebben ze dan de juiste papieren, zoals bijvoorbeeld een VCA-certificaat? En als ze ’s morgens (of later nog) afbellen omdat het konijn is weggelopen, wat dan? En wie vertelt ze in duidelijke taal wat er precies van ze verwacht wordt? En wil je die mensen allemaal op je loonlijst hebben, met alle verplichtingen die daarbij horen? En wie ziet er toe op naleving van de ARBO-wetgeving? En, heel belangrijk, wie zorgt ervoor dat deze mensen hun werk binnen deze kaders met veel plezier en passie doen? En wie coõrdineert dat allemaal ter plekke?

Antwoord op al deze vragen en oplossing voor je problemen op dit vlak: 050crew.

Want dat is onze passie: jou en je mede-organisatoren ontzorgen op personeelsgebied. Zo breed mogelijk, en zo ver mogelijk. Maar vooral: zo breed en zo ver als je dat zelf wilt. Wij zijn er voor jou. De omvang van je evenement maakt voor onze inzet niet uit; wij helpen net zo lief het jongerencentum in Ergenshuizen aan een geluidsman als dat wij de complete crew van een stadionconcert verzorgen. Lees over ons (nog eens) onze homepage; daar vind je informatie over wie wij zijn en wat onze ervaring en knowhow is.

Bel eens of mail eens. We maken graag met je kennis. Bij voorkeur een beetje op tijd, maar van last-minute aanvragen zijn wij ook niet bang.