Als crewlid bij 050Crew kom je nog eens ergens

050Crew zoekt aanpakkers en doorpakkers. Mensen die niet bang zijn om flink te sjouwen en die goed kunnen samenwerken. Toppers die instructies kunnen opvolgen en stressbestendig zijn. Crewleden die iedere dag weer tot het uiterste gaan en energie krijgen van het op- en  afbouwen van evenementen.

Is dat iets voor jou?

Wij zoeken vrouwen en mannen die:

-       In staat zijn om (veiligheids)instructies op te volgen

-       Betrouwbaar zijn en goed kunnen samenwerken

-       Sociaal vaardig zijn en goede manieren hebben

-       Enthousiaste doorpakkers zijn

-       Fysiek sterk zijn

-       Onregelmatige uren willen werken

-       Minimaal mbo-denkniveau hebben (diploma niet per se nodig)

Zie je een toekomst voor jezelf als stagehand, stagemanager, podiumbouwer, ground rigger, backliner of standbouwer? Kom dan bij ons werken!

Als het nodig is voor een functie, verwachten we dat je over de juiste papieren beschikt. Heb je nog niet de juiste papieren, maar wil je je wel een bepaalde kant op ontwikkelen? In overleg  helpen we je bij het behalen daarvan.

Het is fijn als je al werkervaring in deze branche hebt, maar je kunt het ook leren. Wij helpen je daarbij en koppelen je aan onze meer ervaren professionals.

Solliciteer nu

Werken bij 050Crew

Iedereen die bij 050Crew werkt, weet het: evenementenbouw is een way of life. Wij werken voor opdrachtgevers die een publieksevenement organiseren en bij de uitvoering daarvan mensen nodig hebben. Dat betekent dat iedere werkdag anders is. Het ene moment sta je in een kleine zaal, vervolgens op een festival en dan weer in de Ziggo Dome. Je bouwt een podium op voor een metalband, de volgende dag voor een popfestival. We werken alle dagen van het jaar, door het hele land. Lekker afwisselend.

Onze professionals werken van deadline naar deadline: schouders eronder en gaan. De teams waarin je werkt, zijn steeds verschillend, maar het teamgevoel en de onderlinge verbondenheid zijn altijd sterk. Omdat we een uitzendbureau zijn, zoeken we geen zzp’ers.

Werken in de evenementenwereld

Ben je nog steeds enthousiast? Goed om te horen! Vul het formulier in of stuur een mail met je cv en motivatie. Als je vragen hebt of meer wilt weten, kun je altijd even bellen naar 050 313 22 87 of mailen naar info@050crew.nl. Dan kijken we samen of we een goede match zijn.