Evenementen bouwen kun je niet alleen

Je bent een mooi evenement aan het organiseren, zoals een concert of een festival. Dat kun je beslist niet alleen. Want afgezien van de activiteit die centraal staat, heb je allerlei mensen nodig.

Specialisten, zoals technici voor licht en geluid, maar ook multi-talenten: stage hands, stage managers, muntenverkopers, podiumbouwers of standbouwers en tentenbouwers.

Die wil je natuurlijk niet allemaal in dienst hebben, met alle verplichtingen die daarbij horen. Je hebt ze maar een paar dagen nodig.

Waar vind je het juiste personeel?

Als organisator komen er diverse vragen op je af.

  • Waar haal ik dat tijdelijke personeel vandaan?
  • Als ik ze gevonden heb, hebben ze dan de juiste papieren en ervaring?
  • Als ze op de Grote Dag afbellen omdat hun konijn is weggelopen, wat dan?
  • Wie vertelt hun in duidelijke taal wat ze moeten doen?
  • Wie ziet er toe op naleving van de ARBO-wetgeving?
  • Wie zorgt ervoor dat iedereen zijn werk met plezier en passie doet?
  • Wie coördineert alle werkzaamheden ter plekke?

Het antwoord op al deze vragen, en de oplossing voor je problemen: 050Crew. Wij helpen je graag. Snel, ervaren en deskundig.

050Crew regelt alles voor je

Sterker nog, het is onze passie om jou en je medeorganisatoren te ontzorgen op personeelsgebied. We gaan daarin zo breed en zo ver als jij wilt. We zijn er voor jou.

Hoe groot of klein je evenement is, maakt voor onze inzet niet uit. Of het jongerencentum in Ergenshuizen nu een geluidsman nodig heeft of dat we de complete crew van een stadionconcert moeten verzorgen, je krijgt ons voor de volle 100%.

Bel of mail ons gerust (050 313 2287 of info@050crew.nl). Bij voorkeur een beetje op tijd, maar van last-minute aanvragen schrikken we ook niet. We verheugen ons al op de kennismaking.